30. 8. 2012, Zpravodajství

Cirk La Putyka se po čtyřech měsících vrací do La Fabriky

Oblíbený pražský se po šestnácti týdnech strávených povětšinou pod plachtou cirkusového šapitó vrací pod střechu domovské scény v Holešovicích. V následujících sedmi měsících budete moci v La Fabrice vídat novocirkusovou báseň o andělech a lidech Up´End´Down a propojení akrobacie, grotesky a Mozartových sonát v inscenaci Slapstick Sonata, od prosince 2012 přibude v repertoáru Cirku La Putyka nově chystaný projekt s názvem Risk. V divadle Minor i nadále bude k vidění rodinné představení na motivy pohádek Miloše Macourka A cirkus bude?!.

Podzimní část sezony začne Cirk La Putyka s inscenací Up´End´Down v La Fabrice, a to sice v termínech: 3., 4., 5., 7., 8. a 9. září. O týden později se v Holešovicích znovu objeví dopsud nejnovější představení Slapstick Sonata, které budete mít možnost zhlédnout 16., 17., 19. a 20. září.

Cirk La Putyka se v následujících měsících opět chystá i na vystoupení mimopražská a plánuje výjezdy do zahraničí. V letošní sezoně se soubor objeví v Jičíně, Trutnově, Ústí nad Labem, Ostravě, ale také v Mnichově, Marseilles, La Seyne sur Mer, Stockholmu a Záhřebu.