4. 6. 2020, Zpravodajství

TěloCIRK na konferenci o neformálním vzdělávání

11. června 2020 od 14:15 vH40 / Lektor CIRQUEONu Adam Jarchovský bude v rámci Laboratoře neformálního vzdělávání prezentovat cirkusovou pedagogiku a náš projekt TěloCIRK! Více informací v pozvánce přímo od organizátorů:

Pojďte s námi do laboratoře! Budeme experimentovat, zkoušet, objevovat, improvizovat a možná i žonglovat. V naší laboratoři sice chybí testovací baňky, pipety i výbušné chemikálie, místo toho vám ale již podruhé nabízíme inspiraci, motivaci a inovaci v oblasti neformálního vzdělávání dětí a mládeže.

Tak dlouho jsme přemýšleli, jestli se dá udělat konference naživo i virtuálně, až jsme se rozhodli to vyzkoušet. Výsledkem je malý experiment, jehož součástí můžete být i vy. Naživo i virtuálně.
Naše konference je jazykově variabilní. Chtěli jsme se s vámi podělit o to nejlepší, co jsme na trhu neformálního vzdělávání posbírali. A tak se stalo, že máme workshopy ve třech jazycích češtině, slovenštině a angličtině.
Součástí konference bude i náš vymazlený e-learning, který vám pomůže nastavit si vlastní vzdělávací cíle.
V rámci naší mezinárodní spolupráce v projektu Youth Work Quality Focus přineseme ověřený severský pohled na kvalitu práce s mládeží až na váš středoevropský práh.
Již roky máme náš Marker CS – takovou československou akademii neformálního vzdělávání. V posledním roce jsme vylezli z nory neformálního vzdělávání a zjistili, že máme co říct i světu businessu a škol.
Inspirace i na doma. Budete si moci “proe-listovat” náš Slabikář neformálního vzdělávání či si ho za drobný peníz odnést domů v tištěné podobě.

Program a další informace najdete zde.

foto: ANEV