9. 7. 2020, Aktuality Cirqueonu

ZÁKLADY PEDAGOGIKY PARKOURU PRO LEKTORY

10. – 11. 10. 2020 / Rádi byste se seznámili s parkourem a zařadili jeho základy do svých cirkusových (a jiných pohybových) kurzů pro děti a teens? Přijďte na workshop se Zonym z InMotion Academy!

V sobotu si budete moct vyzkoušet základní parkourové prvky ve skvěle vybavené parkourové hale a v neděli vám Zony ukáže, jak si parkourové překážky postavit z vybavení běžné tělocvičny.

Kromě samotného zkoušení parkouru na vlastní kůži se bude workshop zaměřovat i na možnosti zapojení parkourových prvků do cirkusových a dalších pohybových lekcí pro děti různého věku a zdatnosti.

Workshop je určen lektorům, předchozí zkušenost s parkourem ani akrobacií není nutná.

V sobotu workshop probíhá v hale InMotion na Žižkově (Na Jarově 2424/2), v neděli v CIRQUEONu v Nuslích (Vlastislavova 13).

Lektor: Zony – Tomáš Zonyga se parkouru věnuje 12 let, sedm z toho lektoruje v ČR i zahraničí. V roce 2013 prošel semestrálním studiem parkouru v Dánsku. V InMotion Academy vede pravidelné kurzy a workshopy pro děti i dospělé. Vydal knihu o parkouru, píše další a k tomu letos dostudoval trenérství na FTVS. Je aktuálním mistrem ČR v parkouru.

Čas: oba dny 9:30 – 12:30 a 14:00 – 17:00

Cena: 2 600 Kč při platbě předem, 3 300 Kč na místě

Přihlašovat se můžete přes webooker; více informací na kurzy@cirqueon.cz.