15. 4. 2013, Zpravodajství

Cirk-UFF potřetí v Trutnově

Mezinárodní festival nového cirkusu Cirk-UFF vtrhne do podkrkonošské metropole již tradičně o prvním červnovém víkendu. V rámci oficiálního programu této unikátní akce se v trutnovských ulicích, v multifunkčním divadle Uffo, i v šapitó, představí pět zahraničních a osm českých souborů. Pro začátečníky i pokročilé budou připraveny workshopy se zahraničními i českými lektory, na páteční i sobotní večer se chystají i pověstné večírky.

Festival Cirk-UFF vypukne v pátek 31. května a bude trvat do neděle 2. června a na koho se můžeme těšít? Vedle domácích souborů jako jsou Cirk La Putyka s nejnovějším představením RISK, Bra(tři) v tricku s hitovkou tohoto léta Plovárna, Décalages – divadlo v pohybu s premiérou pouličního představení  s názvem Velvet Blues představíme také fantastické soubory jako je skandinávská akrobatická partička LA MEUTE, belgická jedinečná dvojice PAKI PAYA, francouzští Compagnie BAM, také finsko-španělská dvojice Animal Religion a premiéra představení Cie Des Pieds Perché! 

Bude to stát rozhodně za výlet do Trutnova!

Vstupenky na placená představení v Uffu a v šapitó bude možno kupovat na inforecepci Uffo či rezervovat na čísle 499 300 999. Další možností, především pro zájemce z větší vzdálenosti, je nákup vstupenek online, který lze využít na tři představení v Uffu (La Putyka, La Meute, Cirkus Mlejn). Nakupovat online je možné na adrese www.cirkuff.cz a www.uffo.cz.