2. 9. 2021, Aktuality Cirqueonu

Zápis do podzimního semestru 21/22

Zápis se uskuteční tradičně online ve třech fázích na našem registračním systému. Termín přihlašování se liší podle toho, zda jste naše lekce již někdy navštívili, nebo jste úplnými nováčky. 

  • od pátku 3. 9. 2021 od 12:00 (poledne) se otevře přihlašování pro kurzisty, kteří byli zapsáni v semestru zima 2020/ jaro 2021,
  • od pátku 10. 9. 2021 od 12:00 (poledne) se spustí zápis pro sourozence našich stávajících kurzistů a pro všechny, kdo už k nám dříve chodili,
  • od pátku 17. 9. 2021 od 12:00 (poledne) se otevře přihlašování pro všechny nováčky.

Prosíme, přihlašujte se jen ve vlně, která je pro vás určená. Přihlašování v nesprávný termín způsobuje velký nápor na systém, který pak zbytečně kolabuje. Respektujte prosím vlny zápisu, všichni přihlášení stejně prochází kontrolou správného zařazení do kurzů. Děkujeme vám za pochopení.

Novinka pro kurzisty, kteří se přihlásí do podzimního semestru – abychom zjednodušili proces přihlašování, nastavili jsme automatické přihlášení do jarního semestru bez opětovné registrace. V prosinci vám zašleme fakturu, jejímž proplacením do data na ní uvedeném, se automaticky hlásíte i na jarní semestr. Pokud fakturu neuhradíte, vaše místo v kurzu jarního semestru systém automaticky nabídne náhradníkům.

Podzimní semestr startuje 4. října. 

Těšíme se na vás!