18. 8. 2013, Zpravodajství

Masterclass – handstand

Pro zkušenější stojkaře nabízíme workshop Handstand pod vedením zkušeného performera a lektora z Katalánska. Quim Giron se představil českému publiku v projektu CIRKOPOLIS vol. 1 a poté i na festivalu Cirk-UFF v Trutnově s projektem Animal religion show. Je vyznavač balančních technik (handstands), pozemní akrobacie, moderní klaun a bubeník. Studoval cirkusová umění nejprve v Barceloně, poté ve francouzské profesionální škole Le Lido (Toulouse) a nakonec absolvoval na University of Circus and Dance ve Stockholmu.

kde: CIRQUEON, Ctiradova 6, Praha 4 Nusle

kdy: 24. srpna 2013,  11.00 – 13.00

Trénink bude fyzicky náročný, je určen profesionálním a poloprofesionálním umělcům, kteří mají zkušenosti s akrobacií a handstands. Podmínkou účasti je ovládání stoje na rukách – čistě. Quim bude rozvíjet schopnosti jednotlivých účastníků workshopu, rozhodně se pobavíte a zničíte.

Kapacita workshopu je omezena, počet účastníků kurzu je  10.

Workshop je financován ze zdrojů Cirqueonu, profesionální akrobaté, kteří si chtějí rozšířit techniku neplatí žádný poplatek. Na workshop je nutné se přihlásit emailem přes sarka@cirqueon.cz.

Přihlášení je závazné!  Pokud se přihlásíte a nedostavíte se bez předchozí omluvy na workshop, nebudeme Vám v budoucnu podobné aktivity nabízet. Děkujeme ta pochopení.

Přijďte potrénovat, těšíme se na Vás!