4. 9. 2013, Zpravodajství

Lonely Circus v Paláci Akropolis

Palác Akropolis ve spolupráci s Cirqueonem uvádí nejnovějšá představení Fell Fall Falen. Fall Fell Fallen, mistrovská kompozice hudebníka Jérome Hoffmanna a Sébastiena Le Guena specialisty na balanční techniky a chůzi po provaze. Špičkový francouzský nový cirkus o času, humoru a padání.

Lonely Cirkus patří již 15 let mezi progresivní skupiny produkující francouzský contemporary cirkus. Jejich specifickým a dobře rozpoznatelným znakem je kladení důrazu na fúzi  cirkusových technik a živého jedinečného hudebního doprovodu. Cirkus se stává hudbou a hudba cirkusem. Pojďte s námi navštívit podivuhodný svět Lonely circus.

Lonely Circus za svou existenci na evropských jevištích odehráli něco kolem 1000 repríz. Francouzský nový cirkus nejvyšší kvality.Lonely Circus se prezentovali poprvé v ČR před třemi lety na mezinárodním festivalu nového cirkusu Cirk-UFF se svým pouličním projektem.

Projekt je uváděn v rámci dramaturgické linie PAláce Akropolis CirkoConnection, která vzniká ve spolupráci s Cirqueonem.

praktické:

Vstupenky (prodej v pokladně paláce Akropolis) 

  • Kč 275 – K sezení – (prodej do: 30.09.2013)
  • Kč 165 – děti do 15ti let,senioři,studenti,ZTP, ZTPP,ISIC,ALIVE,ITIC,TEACHER – (prodej do: 30.09.2013)