22. 2. 2022, Výzvy a open calls

Měsíc pouličního umění v Lublani

Ana Montro divadlo v Lublani připravuje měsíc věnovaný pouličnímu umění, v rámci kterého se uskuteční workshop, masterclass a laboratoř. Přihlášky jsou otevřeny také zahraničním zájemcům!

Termíny:

ŠUGLA Basics (2.–10.4.2022): Kurz je určen jak pro zkušené umělce jakékoli interpretační formy, kteří chtějí získat specifické znalosti a dovednosti v oblasti pouličního umění, tak i pro začátečníky ve světě performance. Kurz poskytne dostatečné znalosti a dovednosti, které účastníkům umožní účast také na následující ŠUGLA masterclass.

The ŠUGLA Masterclass (20.4.–1.5.2022): Masterclass je určena umělcům různých oborů s předchozí zkušeností s pouličním vystupováním. Mezinárodní mentoři s léty praxe a osvědčenými pedagogickými postupy se zaměří na to, aby nabídli nové, inovativní znalosti a dovednosti.

The SIMS (Synchronous Interactive Multi Stream) Laboratoř (3.–5.5.2022): má být bonusem pro všechny – otevřený prostor, kde si můžete vyzkoušet a objevit různé známé i dosud neznámé možnosti využití naší nedávno vyvinuté platformy pro inovativní online streamování pořadů a akcí.

POZOR! Deadline pro přihlášky do jednotlivých bloků se liší. Doporučujeme si pečlivě pročíst podrobný program ZDE

Další informace o projektu a přihlášku naleznete ZDE