31. 1. 2014, Zpravodajství

Víkendové intenzivní kurzy závěsné akrobacie na šálách!

Přinášíme Vám další z řady oblíbených intenzivních kurzů závěsné akrobacie na šálách a laně. Již 8. a 9. března, vždy od 10.00 do 14.00 hodin, Vás základy technik vzdušné akrobacie provede zkušený lektor a akrobat Salvi Salvatore. Kurz je určen všem zájemcům o tyto cirkusové techniky. Není potřebná žádná speciální průprava – ZKUSTE CIRKUS! Nemusíte se bát, lektoři se přizpůsobí vaší kondici.

Salvi Salvatore /Décalages, Divadlo v pohybu/ má letité zkušenosti nejen jako performer, ale také jako lektor. Působil v Divadle Continuo, kde byl v angažmá společně se Seiline Valée a později založili vlastní soubor, který pracuje na pomezí nového cirkusu a vizuálního divadla.

Trénuje se naboso a doporučujeme kalhoty s delší nohavicí (legíny) a tričko nebo trikot, které kryje ledvinovou část zad. Prosíme, přijďte vždy 15 minut před začátkem, aby trénink mohl začít včas.

Kapacita kurzu je omezena, maximální počet přihlášených je 12 lidí. Pokud byste se ze zdravotních důvodů nemohli účastnit kurzu, prosíme, napište nám, abychom mohli dát příležitost náhradníkům.

Další víkedové kurzy závěsné akrobacie jsou plánovány na 22. – 23. 3. a 3. – 4. 5.

Cena kurzu: 1100 Kč, prosíme, hlaste se přes náš rezervační systém /   https://cirqueon.webooker.eu/Actions/

Více informací:   kurzy@cirqueon.cz

Koordinátor: Šárka Maršíková  a Jana Ada Kubíčková

Kde nás najdete: Cirqueon – centrum pro nový cirkus, Ctiradova 6, Praha 4 Nusle 
(zastávka tramvaje Otakarova, nebo Náměstí Bratří Synků