6. 5. 2014, Zpravodajství

Čtvrtý ročník festivalu Cirk-UFF je již za dveřmi!

Mezinárodní festival nového cirkusu Cirk-UFF vtrhne do podkrkonošské metropole již v úterý 27.5 a letos bude poprvé trvat celých šest dní, až do neděle 1.6. V rámci oficiálního programu této unikátní akce se v trutnovských ulicích, v multifunkčním divadle Uffo, i v šapitó, představí pět českých a šest zahraničních souborů.

Festival Cirk-UFF vypukne v úterý 27. května a bude trvat do neděle 1. června. Na koho se mohou diváci těšit? Vedle domácích souborů jako jsou Cirk La Putyka s nejnovějším představením Dolls, Bratři v tricku s premiérou představení Cirkus hraček, Divadlo Kufr s představením Dvojka (vpravo nahoře) z čekárny u zubaře, Cirkus Mlejn s představením Ironické férrum, ale také jedinečná show dvou skandinávských akrobatů Magmanus, či vynikající dvojice David a Fofo s jejich jedinečným představením plným žonglování a akrobacie na hrazdě.

A to rozhodně stojí za výlet do Trutnova!

Vstupenky na placená představení v Uffu a v šapitó bude možno kupovat na inforecepci Uffo či rezervovat na čísle 499 300 999. Další možností, především pro zájemce z větší vzdálenosti, je nákup vstupenek online, který lze využít na tři představení v Uffu (La Putyka, La Meute, Cirkus Mlejn). Nakupovat online je možné na adrese www.cirkuff.cz a www.uffo.cz.