Fresh 2023 – registrace otevřeny

FRESH 2023 – Mezinárodní událost pro rozvoj současného cirkusu a outdoorového umění se koná 20. – 22. září 2023.
Desátý ročník významného setkání profesionálů spolupořádají Circostrada Network a ARTCENA ve spolupráci s klíčovými partnery sídlícími v Paříži a okolí.  Toto nepřehlédnutelné „rendez-vous“ svede dohromady profesionály a odborníky současného cirkusu a outdoorového umění, umělce, framaturgy, novináře, producenty, výzkumníky a zástupce politiky aby strávili tři dny diskusemi, prezentacemi a networkingem.
Prozatímní verzi programu najdete zde.

Registrace se otevírají 15. května, kapacita je 350 míst. Rezervace na akci je otevřená komukoliv a je zdarma (s výjimkou stravování a party).
Registrujte se na FRESH 2023 zde.

Akce je podpořena programem Evropské unie Kreativní Evropa a francouzským ministerstvem kultury.

Partnery akce jsou: La Coopérative de Rue de Cirque (2r2c), Le Plus Petit Cirque du Monde, La Villette, L’Azimut – Pôle National Cirque en Ile-de-France -Antony/Châtenay-Malabry, circusnext, l’Espace Périphérique, FAI-AR Formation supérieure d’art en espace public, IN SITU – Evropská platforma pro uměleckou tvorbu v veřejný prostor, Le Lycée Avant le lycée, Le Monfort Théâtre, Le Moulin Fondu, Centre national des arts de la rue et de l’espace public – Compagnie Oposito; Festival PRIMO 2023 a Le Centre national de la danse.