OPEN CALL: Study visit – Auch

OTEVŘENÁ VÝZVA: STUDY VISIT – AUCH
22. – 27. října 2023 (+- jeden den)

CIRCA AUCH – jedinečné místo setkání, showcase profesionálních cirkusových škol, bohatý festivalový program. V říjnu se cirkusová Evropa schází ve francouzském městě Auch. Buďte toho součástí! 

CIRQUEON vyhlašuje otevřenou výzvu pro profesionály v oblasti nového cirkusu na výjezd do francouzského Auch při příležitosti festivalu CIRCA v termínu 22.–27. října (termín se může změnit o 1 den, podle dostupných letů)

Studijní cesta je určena: novocirkusovým umělcům, divadelním a festivalovým promotérům, producentům  a novinářům. CIRQUEON pokrývá tyto náklady: letenky, ubytování, vstupenky na představení, ostatní vstupné a “diety”.

Podrobný program připravujeme v koordinaci s programem festivalu, který nabídne vedle hlavního programu i různá networkingová setkání a prezentace. Plánujeme také navštívit cirkusovou školu Le Lido a rezidenční centrum La Grainerie ve francouzském Toulouse (jednu noc budeme trávit v Toulouse, poté se přemístíme do Auch), zprostředkovat setkání s pořadateli festivalu a reprezentanty těchto důležitých organizací.

Study visit CIRCA AUCH se koná za finanční podpory Evropské unie.

Termín pro přihlášky: 18. 6. 2023

Přihlašovat se můžete ZDE