Informace k příměstským táborům CIRKULET 2023

Milí rodiče našich kurzistů a Cirkuleťáci,

tábory se kvapem blíží a proto jsme pro Vás připravili následující praktické informace. Zkuste je srozumitelnou formou předat i Vašim dětem.

Přečtěte si prosím znovu Provozní a návštěvní řád, který jste obdrželi při registraci do kurzu a s jehož podmínkami jste uhrazením kurzovného souhlasili. Obecné informace a termíny naleznete u popisu svého Cirkuletu v systému Webooker.

Každý tábor začíná vždy v pondělí, program je zajištěný každý den od 9 do 16 hodin. Pro rodiče, kteří pospíchají do zaměstnání, můžeme nabídnout „ranní družinu” od 8 hodin. Nic zásadního se tam dít nebude, ale jsme v CIRQUEONu a připravujeme vše na celodenní program, takže hlídání můžeme zajistit.
Celý program probíhá v našich halách na adrese Vlastislavova 603/11, zvonek CIRQUEON KURZY.

Co mají mít děti s sebou?

  • Čestné prohlášení o bezinfekčnosti a kopii průkazu pojištěnce dítěte – odevzdává se první den tábora a všem prohlášení pošleme emailem.
  • Pohodlné oblečení – ideálně tepláky a bavlněné tričko; boty se do tělocvičen nenosí, cvičíme naboso nebo v ponožkách
  • Láhev na vodu
  • Jídlo na celý den a opravdu velkou svačinu na polední pauzu – k dispozici je lednice, rychlovarná konvice a mikrovlnka.

Obědová přestávka a polední pauza bude probíhat po skupinkách, tak, aby nenarušila plynulý chod tábora. Během polední pauzy děti odpočívají, nevychází ven ani na nákup oběda. Je vhodné, aby s sebou měly nějakou zábavu (např. knihu nebo hrací karty).

Každoročně připravujeme závěrečné cirkusové představení, na němž mohou děti svým blízkým předvést, co se naučily. Představení proběhne vždy v pátek od 15 hodin a jste na něm srdečně vítáni.

Kontaktní telefon 608 750 752 budou mít lektoři celý den u sebe.

Pokud bude Vaše dítě jakkoliv infekčně nemocné, nechte jej prosím doma a dejte nám vědět na výše zmíněný telefon.

Pokud se rozhodnete svou účast na táboře úplně zrušit, udělejte to, prosím, co nejdříve.

Přehled storno poplatků:

  • 31 a více dní před začátkem tábora = storno 0 %
  • 14-30 dní před začátkem tábora = storno 50 %
  • méně než 14 dní před začátkem tábora = storno 100 %

Přejeme Vám hezké letní dny a těšíme na viděnou!