Organized Creativity with Giedre (seminář) 10.4.

Platforma českých novocirkusových profesionálů přináší seminář zaměřený na organizaci pracovního života a komunikaci se spolupracovníky.

Je určen pro aktéry kulturní scény se zaměřením na nový cirkus, jak umělce, tak produkční a další profese. Seminář se koná v angličtině.

Giedrė Putramentaitė je kulturní manažerka se zaměřením na nový cirkus, poslední 3 roky koordinuje network BNCN (Balctic Nordic Circus Network) a má za sebou nespočet zorganizovaných akcí, festivalů a dalších kulturních eventů. Mimo to se věnuje konzultacím kulturních projektů, work-life balance a organizaci své vlastní kreativity a práce tak, aby využila svého času na maximum. V semináři „Organized creativity“ předá účastníkům svoje zkušenosti s nastavením pracovních cílů, komunikací s okolím a další tipy jak zorganizovat sebe i své spolupracovníky.

 

Structures, planning & being intentional with your career

In this seminar together with Giedre you will work on your goals and strategy around your professional life! Together with Giedre you will delve into basics – why, what and how – which will help you to be more intentional with your career. During the seminar we will talk about:

  • your personal vision, mission and values (and why that is important);
  • how to create a strategy for your goals; – personal systems (finding the one that works for you!)
  • money and communication with others (as that is really important!)

Bring a notebook and a pen as we will be writing things! Giedrė is a cultural manager and consultant that has almost 10 years of experience in the art field. She has a lot of experience managing projects, people and various processes in the cultural sector. More about Giedrė here.

Kdy a kde

10. dubna 2024, 13:00 – 16:00

Praha, místo bude registrovaným účastníkům upřesněno.

Registrace

Účast je závazně potvrzená až po zaplacení kurzovného 300 Kč, odkaz pro platbu bude zaslán na email uvedený při registraci.

 

 

 

 

Akci přináší Platforma českých novocirkusových profesionálů, koná se za podpory Fondů EHP v rámci programu Kultura. Oficiální stránky Fondů EHP a Norska: www.eeagrants.org