12. 5. 2015, Zpravodajství

Cirk-UFF 2015 odtajnil program

Letošní Cirk-UFF se blíží, sice o týden později, ale v plné palbě oslavte první červnový týden v Trutnově!  Letošní ročník je poprvé bez dramaturgického přispění Cirqueonu, jsme rádi, že jsme mohli být u zrodu tohoto jedinečného festivalu a ještě větší radost nám dělá fakt, že si nový cirkus našel v Trutnově své místo a fanoušky.  Cirk-Uff je v rukách ředitele festivalu Libora Kasíka, který se odvážně pustil do letošního čtvrtého ročníku a za cirkusem se rozjel letos do severských zemí. Severský fokus je také hlavním tématem čtvrtého ročníku festivalu. 

Třešinkou na programovém dortíku jsou rozhodně nejlepší žongléři současnosti Tony Pezzo, Patrik Elmnert a Wes Peden a jejich představení WATER ON MARS. Těmhle klukům to prostě NEPADÁ. Představení je čistou žonglérskou parádou, ale nejen žongléři ocení neuvěřitelnou techniku této trojice. Čeká vás hodinový nářez a to si rozhodně nenechte ujít. Bez nadsázky – uvidíte legendy současného žonglérského světa!

Dále program přináší  unikátní mezinárodní show vytvořenou pouze pro festival Cirk-UFF COMETA 45 615 pod vedením Rosti Nováka (Cirk La Putyka). Na jevišti uvidíte combo českých a severských artistů. 

Ze zahraničí dále můžete vidět i další projekty: Sirkus Aikamoinen, TinCanCompany a Cirkus Xanti.

Z České republiky Vás čekají úspěšní DaeMen s představením Loser(s), Long Vehicle Circus představí svoji novinku Alenka v říši divů, a mnoho dalších – Amanitas, Mimo Provoz, Cink Cink Cirk, Squadra Sua. Sledujte FB a nebo stránky festivalu!

Zkrátka festival je nabitý programem. Cirqueon fandí kamarádům ´v Trutnově a všem divákům příjemný zážitek!