7. 10. 2015, Zpravodajství

PREMIERA: FAMILY , Cirk LA Putyka

Rostislav Novák mladší je hrdý na historii své rodiny, a také si všímá rodiny jako fenoménu, který prochází překotným vývojem. Pozval všechny, kdo prošli souborem Cirk La Putyka (jeho uměleckou rodinou) za posledních pět let. Výsledkem je největší obsazení a největší projekt v historii souboru. Ke spolupráci na Family přizval Novák všechny umělce, kteří company za uplynulých pět let prošli. Výsledkem je největší obsazení v historii souboru, na scéně bude dvacet lidí včetně kapely. „Půjde o tři generace umělců ze šesti zemí ve věku od deseti do 67 let. V představeníbudou moji rodiče, kteří divadlem žijí celý život, i můj syn, který do nového cirkusu vyrostl a nedávno skočil své první dvojné salto,“ doplňuje Novák.

V pražských Jatkách 78 uvede soubor celkem třináct představení, poté se stěhují na zimní hostovačku do berlínského kabaretu Chameleon. 

vstupenky a více informací naleznete zde: www.jatka78.cz 

KONCEPCE A REŽIE:Rostislav Novák mladší
CHOREOGRAFIE:Thomas Steyaert
SCÉNOGRAFIE:Hynek Dřízhal
KOSTÝMY A MAKE-UP:Kristina Záveská
PROJEKCE:Jakub Jelen
TECHNICKÁ SUPERVIZE:Mathieu Grégoire
ÚČINKUJÍ:Jan Balcar, Šárka Bočková, Michal Boltnar, Vojtěch Fülep, Zuzana Havrlantová, Jan Kletenský, Jiří Kohout, Daniel Komarov, Josa Kölbel, Ethan Law, Coline Mazurek, Matyáš Novák, Rostislav Novák ml., Rostislav Novák st., Anna Nováková, Andrej Rády, Bellina Sörensson, Valentin Verdure, Alexandr Volný, Jiří Weissmann, Florian Zumkehr