4. 8. 2016, Zpravodajství

PREMIÉRA – Cirkus Lab

Na deset prázdninových dnů postavila osmičlenná skuina herců, artistů, tanečníků a hudebníků vlastníma rukama v pražském Karlíně v Přístavu 18600 šapitó, ve kterém během omezené doby jednoho týdne nazkoušeli novocirkusové představení Cirkus Lab.

V průběhu zkoušení performeři vycházeli ze svých vlastních charakterů a cirkusových disciplín, kterým se věnují při studiu na uměleckých školách (lano, pozemní akrobacie, párová akrobacie, ekvilibristika, hrazda, žonglování, tanec a hudba). Skrze divadelně-cirkusové improvizace takto vytvořili celé představení.

Všichni studují cirkusové disciplíny na různých evropských školách. Proto se představení odehraje pouze v tomto omezeném počtu jedné premiéry a dvou repríz a to 5. 8., 6. 8. a 7. 8. 2016. Současně budou 6. 8. a 7. 8. od 10 do 13 hodinve stanu probíhat workshopy jednotlivých cirkusových disciplín, aby si každý mohl na vlastní kůži vyzkoušet, jaké to je, stát se na chvíli cirkusákem.

Účinkují: Alžběta Tichá, Jan Jirák, Karolína Křížková, Eva Stará, Veronika Smolková, Sebastian Krefeld, Tereza Koláčková a Eva Zavřelová

Rezervovat si místo ve stanu je možné přes tento formulář: http://goo.gl/forms/dbUm3akrFqYCBX732

foto: archiv Cirkus Lab