1. 9. 2017, Zpravodajství

CirKUK! – festival pro nejmenší

18. – 19. září 2017 / Po úspěšném nultém ročníku se festival KUK!, první český festival pro rodiny s dětmi od 10 měsíců do 3 let, vrací a navíc rozšiřuje!

Přijďte do CIRQUEONu na první ze tří podzimních KUK! akcí.

Během dvou nabitých dní se budou moci batolata vyřádit na mnoha cirkusových nářadích a pomůckách. Malí cirkusáci se seznámí s hrazdou, šálou, velkými žíněnkami i se spoustou cirkohraček.

Přímo pro KUK! také vzniká hravý koberec pod rukama výtvarnice Madly Koděrové, který nadchne především ty nejmenší z nejmenších, pro které zatím svět existuje jen jako velká placka. Na celé ploše koberce objeví spoustu záhadných skrýší, které budou moci po svém prozkoumat. Několikrát za den navíc koberec ožije díky tanečnici Cecile da Costa, která dětem ukáže, co všechno koberec umí. Senzomotoriku budou moci děti rozvíjet nejen pomocí cirkusových hraček, ale také u originálních hravých tabulí.

CirKUK! nabídne i ukázkové lekce různých pohybových aktivit: bleší cirkus, baby yoga či Pohyb dětem. Osvěžit se návštěvníci budou moci dobrotami značky Naše kaše a lokální kavárny ROJ.

Vstupné na celý den (bez workshopů) bude možné zakoupit na místě: 100 Kč (dítě), 50 Kč (dospělý).

Workshopy BabYoga, Bleší cirkus a cvičení s Pohybem dětem už nyní v předprodeji zde za 200 Kč (dospělý + dítě).

 

Další informace a kompletní program najdete na webových stránkách festivalu a ve facebookové události.