22. 8. 2018, Aktuality Cirqueonu

ČESKÝ CIRKUS NA LETNÉ – CIRKSESSION

V rámci festivalu Letní Letná budete mít možnost shlédnout na jednom jevišti ukázky předních českých novocirkusových souborů, setkat se s umělci nebo navázat nové kontakty. Jedinečný program Cirksession představí v pondělí 27. 8. tvorbu českých profesionálních umělců nejen zahraničním promotérům, ale vám všem, kteří máte zájem nahlédnout na tvorbu současnou i budoucí!

Kdy: 27. 8. 2018, 18:30
Více: ZDE

Program:
18:30 ON STAGE 
Na jednom jevišti uvidíte ukázky a prezentace souborů Cirk La PutykaLosers Cirque CompanyCollective MomentumCie des Pieds PerchésFeel the Universe Circus CompanyEliška Brtnická a Cirkus MlejnCirco FricoHolektivCink Cink Cirk a dalších. Čekají nás prezentace závěrečných prací českých studentů na profesionálních cirkusových školách: Filipa Zahradnického, Aleše Hrdličky a Alžběty Tiché. Těšit se můžete také na představení Dó Lukase Blahy Blisse a Evy Staré.

20:00 MEET THE ARTISTS
Setkejte se osobně s umělci, navažte kontakty a užijte si pohodový večer v příjemném prostředí unikátního baru v expozici festivalu. Vstup je pouze pro registrované účastníky. Těšit se můžete na Cie des Pieds PerchésVíta NeznalaCirkus TeTy a mnoho dalších.
REGISTRACE ZDE

21:30 OPEN AIR PROGRAM: Bratři v tricku – Běžkařská odyssea (Full SHOW)