15. 1. 2019, Aktuality Cirqueonu

Velikonoční příměstský tábor Cirkulet

Pro všechny děti, které si od cirkusu nechtějí odpočinout ani o Velikonocích, otvíráme jarní intenzivní cirkusové soustředění.

Velikonoční příměstský tábor pro děti ve věku 9 – 15 let proběhne 19. – 21. 4. 2019, vždy od 10:00 do 16:00 v prostorách CIRQUEONu (Vlastislavova 11, Praha 4).

Naše lektorky Ramona Popa, Cécile da Costa a Eliška Kasprzyk děti provedou základy žonglování, balančních technik, závěsné akrobacie, práce s rytmem a hlasem a pořádně je unaví kondičním tréninkem.

Výuka základních cirkusových umění pro malé (a trochu větší) cirkusáky probíhá formou her a zábavných cvičení. Během výuky je kladen důraz na zlepšení koordinace pohybu. Výuka cirkusových disciplín výrazně přispívá k psychomotorickému rozvoji dětí, koordinaci pohybu, orientaci v prostoru, umění soustředit se a ke zlepšení fyzických dovedností, ale hlavně je to hravé a zábavné trávení volného času.

Kapacita velikonočního soustředění je 24 dětí.

Cena třídenního tábora je 1200 Kč. Z technických důvodů nezvládneme dětem připravovat obědy, zabalte jim je prosím s sebou.

Velikonoční Cirkulet je jen tréninkový, nebude se připravovat závěrečné představení.

Přihlašovat své děti můžete zde.

Více informací na kurzy@cirqueon.cz.