1. 11. 2019, Zpravodajství

Branické divadlo má nového nájemce – Losers Cirque Company!

Branické divadlo bude mít nového nájemce – spolek United Arts & Co, který stojí za skupinou Losers Cirque Company. Rozhodla o tom Rada městské části Praha 4 na doporučení odborné komise.

Spolek United Arts & Co. bude budovu Branického divadla využívat ke kulturním a kulturně-vzdělávacím akcím, především k divadelním představením se zaměřením na akrobacii, gymnastické disciplíny a nový cirkus. Dále pak k trenérské, vzdělávací a popularizační činnosti v oblasti akrobacie a gymnastických sportů.

„Výsledkem výběrového řízení jsme nadšeni. Provozovat divadelní prostor bude pro nás velká výzva, na kterou se ale velice těšíme. Kromě našich inscenací budeme uvádět i zajímavá představení našich kolegů či představení z příbuzných oborů, jako je pantomima, pohybové divadlo. Nebudou chybět koncerty a nezapomeneme ani na malé diváky a jejich rodiče. Pro ty chystáme zajímavý pravidelný program bohatý na pohádky či dílny zaměřené na pohyb nebo divadlo. Malou ochutnávku bychom rádi návštěvníkům představili již v lednu 2020, kdy chystáme slavnostní otevření divadla,“ uvedl Zdeněk Moravec ze spolku United Arts & Co.

Celou zprávu najdete zde.

Gratulujeme a těšíme se!